Pranje tepiha

Tepih servis Andrić Vam nudi kompletnu uslugu održavanje tepiha  - čišćenje, pranje, zamena dotrajalih resa, opšivanje.

Brz dolazak na poziv!

Tepih servis Andrić poseduje dostavna vozila, pa nije neophodno da ih sami donosite, već mi dolazimo do Vas. Dovoljno je da nas pozovete telefonom na broj 065 333 2 555 i dolazimo po Vaše tepihe u  dogovoreno vreme.

Najsavremenija tehnologija pranja

  • Savremena tehnologija
  • Savremene metode čišćenja tepiha povratiće prvobitni sjaj i boju Vaših tepiha
  • Ukloniće sve fleke i neprijatne mirise

Postupak čišćenja tepiha

  1. Dubinsko usisavanje profesionalnim usisivačima
  2. Pranje mašinama  i četkama za uklanjanje fleka i nečistoća
  3. Izvlačenje nečistoće odgovarajućim procesom i mašinama
  4. Ispiranje do potpunog uklanjanja prljavštine
  5. Sušenje

Zašto Vam je potreban tepih servis?

Svi brinemo o zdravlju i o čistoći prostora u kome boravimo – stambeni ili poslovni prostor. Za potpunu čistoću nije dovoljno da usisate tepih ili ga povremeno površinski očistite nekim sredstvom. Mnogi su već shvatili koliko je nemoguće u kućnim uslovima zaista temeljno očistiti i oprati tepih zato su i postali naši verni klijenti.

Održavanje tepiha i podnih prekrivača

Zamena resa na tepihu – Tepih servis Andrić pruža uslugu zamena resa na Vašem tepihu. Ako želite da zamenite dotrajale rese na omiljenom tepihu, da osvežite tepih novim resama. U ponudi imamo rese od više  materijala, kao što su  pamučne rese, vunene rese, svilene rese, lanene i druge.

Opšivanje tepiha i itisona – Opšivanje tepiha klijent može zahtevati iz više razloga:  nakon uklanjanja starih resa, promena boje postojećih ivica na tepihu, nakon skraćivanja ili usecanja itisona....a sve u cilju kako ne bi došlo do rasipanja i paranja tepiha ili itisona.

Mašinsko-dubinsko polusuvo čišćenje – Ova vrsta čišćenja primenjuje se najčešće na velikim površinama podnih prostirki koje se nalaze u stambenom ili poslovnom prostoru i nije ih moguće doneti u servis. Za ovu vrstu pranje koriste se ekološke PH neutralne hemikalije....
 

 

 

 

 

 

 

Back to Top